Dámy a pánové, ve světě herním vzniká něco neuvěřitelného a všechny herní weby mlčí! Shadow Man se vrací! Ano, zase. Už jsem to psal na svém blogu, že se něco kutí. Netrvalo ani pár dní a Tim Haywood oznámil nepochopitelnou věc, ze které se ještě vzpamatovávám. A máme při tom tak málo informací. Bez relací k Night Dive někdo tajemný kutí projekt “The Shadow Man”, který si navíc bude vydávat svépomocí, protože už se sešlo dostatek fandů, kteří chtějí tomuto projektu pomoci. Jedná se vlastně dost možná o přísně tajnou informaci, která pronikla z Facebooku, ale najdete už zmínku na webech jako GameRant a dalších. Co tedy víme? Jedná se o fan remake – oficiální, což automaticky neznamená, že by to dělali amatéři, a který nedostaneme brzy. Je dost možné, že se bude diametrálně lišit od původní verze, což je dle mého názoru pochopitelné, ba cílené. A to nejlepší – poběží na Unreal Engine 4.

Datum je opravdu nejednoznačné, tipoval bych dokonce až rok 2024 (dost hrozné datum). Ani nevíme, kolik lidí na tom z původního Shadow Mana dělá a jestli se vrací Redd Pepper. Dámy a pánové po tom, co jsme dostali Remaster, by mě ani ve snu nenapadlo, že ten hype mě pojímá znovu a já budu hltat všechny informace a čekat na datum, kdy to skutečně vyjde!

Zatím si užijte toto video a s němým úžasem držte tomuto projektu palce, aspoň pro mě… Budu pro vás sledovat informace a jakmile budeme vědět něco, s čím se třeba podělit, dáme vědět.

A mimochodem, aby toho nebylo málo. Fanoušci kutí další projekt nazvaný Dead Side Chronicle, který se dostal zpátky do vývoje a je na bázi původního Shadow Mana a částečně komiksu od Acclaim. Episodické krátké příběhy ohledně Mikové story s Lukem a jeho eventuálním návratem do Deadside – kolem kterého, jak vidno, se bude vše hodně točit. Dozvíme se prý, jak a z čeho bylo vytvořené Asylum, jak je to s příchody duší atd. Vše bude zdarma, a tak doufejme, že to nadšení zůstane.

A abyste měli ten infarkt zpečetěnej, tak => “I’ve said it before, why not all? 2nd coming needs turning back into a horror game, then it would be a worthy remaster/remake. However the source code and data is not discovered yet.
Shadow Man 3 is already in production, but doesn’t have funding yet.
Other Shadow Man games based on Jack Boniface have been rumoured for a while now, but no announcement yet.” – Tim Haywood

Co se to sakra stalo, to jsme vstoupili do jiného alternativního vesmíru, či co?

Jo a málem bych zapomněl, vyšel zároveň i patch 1.11 pro Remaster, tak na co ještě čekáte? Rychle do Deadside!

#For we are many. Legacy is ON.

0 0 votes
Article Rating
1
0
Rádi bychom věděli tvůj názor, prosím komentujx