Cena: 50,- Kč | Verze s CD – 144,- Kč
Počet stran: 132
Score Hit: Ecstatica 2, ROA 3, MDK, Timelapse, Sand Warriors
Score Classic: /
Score Šit: /
Plná hra: Wizardry 7
Šéfredaktor: Tomáš Mrkvička

Score #39

Vždy mě jímá dobrý pocit, když otevírám nové Score a začtu se do další kapitoly, která má tentokrát číslo #39. Z obálky se na nás směje hlavní hrdina ze hry MDK s velmi specifickou helmou (to bylo debat,co to připomíná), ale ani ten nedokáže zastínit velkou událost v podobě přiložení plné hry Wizardry 7. Ti, co vydrží, blyštivé cosi zanechávají ještě vyhnívat na stole, my trpěliví jdeme ponořiti se do listů pařanských. Je jasné, že úvodník se nebude zaobírati ničím jiným než tímto husarským kouskem v dějinách českých herních časopisů nevídaným a ti ti ti… Dost, nejsme Bohumil Císař. Krom toho jsme ještě dostali nové informační známky k recenzovaným hrám.

Score CD #39

Co vévodí na CD je jasné a nebudeme už opakovat, krom toho hratelné demo na MDK a nešvary v oblasti patchů, které trvají dodnes.

Hot Spotu vévodí RTS 7th Legion a můžeme navázat s preview: UEFA Champions League 96/97, Jazz the Jackrabbit II, Fallout, Dark Colony, ProPilot, Falcon 4.0, Atlantis, The Great Battles of Alexander a Red Baron 2.

Lordhellovo MUST PLAY #39

MDK

Extaticky naskakujeme do recenzí a hlavním hitem je Ecstatica 2 s hodně dobrou druhou stranou mince. Akční adventurní 3D pole vyměníme za poněkud neakční 2D pole s kartičkami na něm – Magic the Gathering. Tahové souboje, RPG systém, dungeon – ano, řeč je o očekávaném pokračování Realms of Arkania III: Shadows over Riva. Skok do vody sci-fi strategií na tahy – Fallen Haven a zpět k adventurám s Dragon Lore 2. Opakuje se nám recenze s Die Hard Trilogy, tentokrát pro PC a od kritičtějšího Andrewa. Hurá na Murder –Death – Kill MDK (MDK by si zasloužilo rozhodně remaster a já plánuji si ho v brzké době také zahrát), akční bláznivá jízda. Na výsluní se nám vrací i pinball v podobě Full Tilt 2 a Slamtilt – dvojrecenze! Inkvizitoři a vládci galaxií se sejdou u strategie Emperor of the Fading Suns, edukativní adventura za dob Ludvíka XIV od Crya – Versailles 1685 neuteče zase všem barokním umělcům. Tři stránky si vysloužila od Andrewa další logická adventura Timelapse. Ani střílečka Sand Warriors nepřišla zkrátka a roztažena býti (ti, ti) na tři stránky. Americký fotbal (naštěstí) už jen na jednu stránku – Front Page Sports: Football 97 a vzápětí hned druhý Madden 97. Jdeme závodit s Pod a ten je pod psa, pod tím se může podepsat i další závodění ve Street Racer. Dost bylo „podů“, jdeme „taktikovat“ v tahové strategii Cavewars. Logické závity si protočíte s The Lost Vikings 2: Norse by Norsewest, odpočinout si u akční The Crow: City of Angels. Hellbender na způsob Terminal Velocity. A co plošinovka, Disney a kačer (ne Donald?) – Maui Mallard in Cold Shadow. Pod drobnohled se dostala i multiplayerová složka Diabla, znovu kartičky ve formě strategie Magic the Gathering: Battlemage, poté zazávodíme s autíčky v Sega Rally Championship. Basketbal na divoko okusíte v NBA Hangtime a dětský horror okusiti (zase) můžete s FMV Goosebumps. Exotické kulisy nedělají automaticky dobrou adventuru z The Crystal Skull a co Amber Journeys Beyond, pro příznivce FMV lepší volba (i oproti Goosebumps). Microsoft Golf. Klon Master of Orion se moc nevydařil, což vám potvrdí Wolf v recenzi na Into the Void. A co to lynoucí se simulátorové ticho, které prolomí A-10 Cuba. Spolupráce s MTV moc nevyšla u „závodního“ titulu SlamScape. Wolf není extra nadšený ani s datadiskem pro Steel Panthers 2: Campaign Disk. Doom klonů není nikdy dost, to dokazuje Powerslave s egyptskými motivy. A můžeme se vrhnout na shrnutí dvojrecenzí – Microsoft Flight Simulator 6.0, NBA Full CourtPress, Space Jam, Flip Out!, Tom Clancy SSN, Ace Ventura, Milo, Beyond the Limit– Ultimate Climb, Shine, Microsoft Football, Solid Ice, Agile Warrior F-IIIX. A co je ve čtvrťáku? The 7th Guest, 1944 Across the Rhine, Wing Commander 3, Gabriel Knight 1, Colonization, Dune a klasikou budiž amigácká SWIV.

Návody #39

Asmodeus (102)

City of Lost Children (100)

Gooka (92)

Phantasmagoria 2 (90-91)

Rama – pokračování (98-99)

Steel Panthers 2: Modern Battles (94-97)

Intermezzo opanovali naši sousedi z Polska – Marcin Przasnyski a jeho vyprávění o historii PC herních magazínu u nich. Nu a zase ty internety, tentokrát ve spojení s filmem. Vstříc PSX recenzím! Twisted Metal 2, závodění s vyzbrojenými auty, logické vybuchování v Blast Chamber a zase proklatý basketbal v NBA Live 97, hokej NHL 97, plošinovka s houževnatým Lemmingem Lomax a co další klon Dooma pro PS? Disruptor, ještě zbývá pinball Tilt! A bojovka Battle Arena Toshinden 2. Filmové a komixové plátno patří Mars útočí!. Ještě zmíníme The Maxx na dvou stranách a na závěr úvaha na téma pirátství Operace Cyber Strike. Chybí už jen obligátní that’s all, folks. Příště se už setkáváme s 40. vydáním, 50 je na dosah! Pixelujte s námi.

Ecstatica 2 review

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec iaculis gravida nulla. Nullam sit amet magna in magna gravida vehicula. Aliquam id dolor. Cras elementum. Maecenas libero. Proin pede metus, vulputate nec, fermentum fringilla, vehicula vitae, justo. Aliquam erat volutpat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Praesent in mauris eu tortor porttitor accumsan. Duis risus. Curabitur vitae diam non enim vestibulum interdum. Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu. Integer lacinia. Etiam sapien elit, consequat eget, tristique non, venenatis quis, ante.

0 0 votes
Article Rating
0
Rádi bychom věděli tvůj názor, prosím komentujx