Cena: 50,- Kč | Verze s CD – 144,- Kč
Počet stran: 132
Score Hit: Realms of the Haunting 
Score Classic: /
Score Hnus: /
Plná hra: /
Šéfredaktor: Tomáš Mrkvička

Score #37

Z nového Score #37 se na nás upřeně dívá fialová potvora se zelenýma očima, takže by mělo být vše v pořádku, jenže jdeme na další úvodník s tmavým podkladem, šéfredaktorovo sesle se zase mění a možná budete překvapení, že na něm usedá právě Tomáš Mrkvička – jak už tu bylo řečeno – cestičky osudu jsou nevyzpytatelné. Ono se to nezdá, tři roky jsou tři roky, proto se nemůžete divit, že redakci opustili i Jirka Novotný s Martinem Dvořákem. Aspoň tu máme příslib, že se dočkáme hodně překvapení a změn. Jo a za dva týdny splácat časopis je úctyhodné. 

Score CD #37

Vyzdvihujeme demo City of Lost Children, s křížkem po funuse vydané Daggerfall demo, obrovský Realms of the Haunting demo… no a skončilo i Pařeniště, jak na CD, tak i stránkách.

Trošku změněnou koncepci časopisu otevřeme s preview na hru Noir v sekci s názvem Hot Spot, netradičně se přesuneme k dopisům a až na straně 14 se dostáváme k tradičním preview: Age of Wonders, Airport 97, Balls of Steel, Reloaded, Blood & Magic, Riven, Timelapse, Top Gear, Rally, Ultima Online. Libo další novou rubriku? Může být – preview firmy LucasArts. Intermezzo všem simulátorovým maniakům dostatečně vyplní jejich už déle trvající absťák v porovnání Hind a skutečnost. Zajímavé, ale…

… Radši v klidu usedneme ke Command & Conquer: Red Alert, který nám odstartovává souvislou sekci recenzí. Stratégův ráj vám kromě C&C možná přinese i Fragile Allegiance. Dojde taky konečně na recku Terminator: SkyNet, ale desítku tentokrát nečekejte, doslova jiné kafe je to aspoň v multiplayeru. Na dlouhé zimní večery se vám bude hodit vesmírný simulátor Privateer 2: The Darkening. Verneovky do jedné ruky a do druhé podmořský akční simulátor Achimedean Dynasty. Těm co víc voní tráva než moře navštíví hřiště ve Fifa 97. Minulý příval adventur střídá něco podobného se strategiemi, výjimkou není ani Master of Orion II: Battle of Antares, pokračování skvělé vesmírné turn-based strategie. Letecké simulátory, prosím – Jet Fighter 3. Robinson’s Requiem se překvapivě dostal nepřímého pokračování Deus, ale moc se nepovedlo, následuje RTS KKND, ze které se vyklubal dost slušný konkurent pro C&C. Amok vás chytne u Amok střílečky. Král tahových strategických fantasy vás protáhne v Heroes of Might and Magic 2. Lákavý mix akce a poctivého namáhání mozku vás čeká v „Gremlinském“ Realms of the Haunting. Chtělo by to něco lechtivého jako je Leisure Suit Larry 7: Love for Sail! Primitivní adventure-dungeon, tak bylo ocejchováno Wizardry – Nemesis od Sir-Tech. Vyměníme prostředí, dojdeme si pro chlebí… Nic, hezky brambůrky uvaříme, solničku a chybí Rama, nebo jste najedení a zvolíte sci-fi Ramu z jedniček a nul? Někdy je třeba i té potravy duševní… Eh, dost jsem se nechal unést (to je stejnak z hladu), radši pokročíme k „sportovnímu“ Hyperblade. A co si nihillisté myslí o střílečce Nihilist? Do středověké Anglie se podíváme s tahovou strategií Lords of the Realms 2, co takhle adventuru na tripu – Blue Ice. Křížencem adventury a dungeonu je i český Asmodeus. Bordel v Římě budete řešit v adventuře SPQR: The Empire’s Darkest Hour. Bourat s autama do sytosti můžeme v Destruction Derby 2, hopsat lze v Hunter Hunted a vetřelčí hody se bohužel moc nekonají s FPS Alien Trilogy. Slovenští bratia vám přináší adventurní prasečí bôčik v podobě The Mutation of J.B – nadabovaný! Bedlam chtěl předčit Crusadera s RAT jednotkou, zda se povedlo, se dovíte v recenzi. Zazávodit si můžete ve Scorcher. Remedy přichází se známým izometrickým závoděním Death Rally, ve Score se k němu však staví poměrně kriticky, jen se zmíníme o střílečce Area 51 – vzpomněl jsem si aspoň díky tomu na hopík! A co předělávka řežby z PS1 Tunnel B1? Další „novinkou“ se dá považovat následující sekce „minirecenzí“, kde si na jedné straně prověříme 2 hry, takže je můžeme v klidu zmínit jmenovitě bez příkras: 3D Ultra Pinball: Creep Night, Daytona USA, Toystory, Grid Runner, U.S. Navy Fighters 97, Virtua Cop.

C&C: Red Alert

Lordhellovo MUST PLAY #37

C&C: Red Alert

HOMAM 2

Leisure Suit Larry 7

Master of Orion 2

Realms of the Haunting

Terminator: SkyNet

The Legacy

Návody #37

Discworld 2 (88-91)

Mummy – The Tomb of Pharaon (86-87)

Tomb Raider (92-95)

Toonstruck (96-97)

Máte čtvrťák? To je další nový název rubriky žebráků, klasiků, rájů, prase se v tom vyznej, zkrátka hity za pár grošů – Betrayal at Krondor, Eye of the Beholder III, Magic Carpet 1 – Plus, UFO: Enemy Unknown. V koutku klasiků už nám zbývá jen horrorové The Legacy, následuje Síň slávy, vzhledem k její signifikantnosti vám ji sem dáváme.

Dostáváme se k Playstationu – první recenzovaný projekt je mlátička Star Gladiator. Originální sbírku klasických pecek od firmy Williams si můžete užít na PS s Williams Arcade’s Greatest Hits. Znova Lara s pravdivým proroctvím, že se stane nehynoucí klasikou – Tomb Raider, pokračování vrtulníkové série Soviet Strike a tím máme sekci PS recenzí za sebou.

V hobby hrách s Elminsterem a Karlem Papíkem zavítáme do úžasného světa Forgotten Realms. V hudbě se podrobně zaměříme na soundtrack z Wipeout 2097 (přidávám se k doporučení), máme tu ještě Bush a The Tarantino Connection. U filmů premiérově i s novinkami, jinak si pozřete Lepší zítřek a Suplent. V komixech zíráme na Hitmana z dílen DC a než skončíme, tak se ještě zastavíme u sympozia a konečně uzavíráme kapitolu s názvem Score #37.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec iaculis gravida nulla. Nullam sit amet magna in magna gravida vehicula. Aliquam id dolor. Cras elementum. Maecenas libero. Proin pede metus, vulputate nec, fermentum fringilla, vehicula vitae, justo. Aliquam erat volutpat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Praesent in mauris eu tortor porttitor accumsan. Duis risus. Curabitur vitae diam non enim vestibulum interdum. Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu. Integer lacinia. Etiam sapien elit, consequat eget, tristique non, venenatis quis, ante.

0 0 votes
Article Rating
0
Rádi bychom věděli tvůj názor, prosím komentujx