Jedna z her, na kterou se v rámci celého týmu těšíme, je bezesporu remaster původních dvou her ze série Command & Conquer: Tiberian Dawn a Red Alert 1 se všemi datadisky, o kterém jsem tu nedávno jeden článek psal. Obě hry vyjdou zároveň v jedné kolekci na Steamu a Originu (což je překvapivé, když uvážíme, že série stále spadá pod Electronic Arts, která vlastní Origin), údajně do léta tohoto roku. Na tvorbě se podílí původní tvůrci z Westwood Studia, pod názvem Petroglyph Games (Star Wars: Empire at War) a z obrázků a nového videa jde jasně vidět, že nadšení jim nechybí.

Než se podíváte na oficiální trailer ke hře, jen si zrekapitulujeme známá fakta. Kolekce bude obsahovat první dvě hry ze dvou herních světů (Tiberian Dawn a Red Alert), hlavní techniky zůstanou zachované, nicméně tvůrci spolupracují s fanoušky za svého fóra a díky tomu se do hry dostávají prvky známé z novějších dílů (například klávesové zkratky). Remasterem si prošly i filmečky, které teď jsou nádherně ostré a třeba já už se těším na intro z RA1 a scénu s Hitlerem ve vysoké kvalitě. Hudba by měla být také kvalitnější, předělávat by jí měl stejný člověk, který dělal i původní hudbu. A třeba úvodní skladba z RA1 byla už ve své době naprosto skvělá.

To vše zní naprosto skvěle a my jen doufáme, že hra dopadne výborně a my si tak opět připomeneme staré dobré časy, kdy jsme si na LAN party tvořili obrovské armády z Mammoth tanků a zasekali si počítače…

A tu podporu LAN multiplayeru by mohli do hry taky zakomponovat…

 

 

0 0 votes
Article Rating
0
Rádi bychom věděli tvůj názor, prosím komentujx