Cena: 50,- Kč | Verze s CD – 144,- Kč
Počet stran: 132
Score Hit: Theme Hospital, Drowned God, Interstate 76 
Score Classic: /
Score Šit: Air Warrior 2, Banzai Bug, Hoover Race
Plná hra: /
Šéfredaktor: Tomáš Mrkvička

Sky ship from Atlantis

Pokochejte se fantaskní scenérií ze hry Atlantis, kterou najdete na obálce dubnového (a víte, co to znamená) Score #40. Je třeba se mít na pozoru, protože aprílové číslo zůstává nevyzpytatelné. V úvodníku se dozvíme o chystané Score živé show a hlavně o jarním suchu, naštěstí se dají vždy nějaký hry vyhrabat.

A zase výčet preview, kde jsou dopisy? Descent to Undermountain, Blood, Atlantis. Aha dopisy! Continue (insert coin) – X-Wing vs. TIE Fighter, Condemned, Test Drive: Off Road, Blue Heat, Deathtrap Dungeon, Warlords 3, Feeble Files, Kick Off 97, Panzer General 2, IF22, Swagman, Darklight Conflict, Enemy Nations, Hexen 2, Little Big Adventure 2, X-Com: Apocalypse, Rebel Moon Rising, Jedi Knight: Dark Forces 2, Iron Throne. No jo, herní sucho přeje preview. Komu je to pořád málo, výstižně se o dalších hrách může dozvědět v sekci Co se kutí? Vypisovat to, tak máme slušně nabitý článek, ale v plánu to rozhodně nemáme. A zase nejlepší hry roku ’96 dle nás – čtenářů…

Dočkali jsme se recenzí! A začínáme s adventurou – Star Trek: Generations. Kuriózní hodnocení obdržela legendární strategie Theme Hospital (wink). Ze špitálu zpátky do vesmírné simulace s Battle Cruiser 3000AD. Ejakulaci beznaděje přináší adventura Obsidian, Andrew se skutečně vyřádil. A co logická hra od Maxisu – Marble Drop! RTS smažbu si můžete uvařit se Star Command: Revolution. Vzrušují vás tanky? Tím pádem MI A2 Abrams vezměte útokem. Bojíte se „ufíků“? Tak radši nehrajte adventuru Drowned God: Conspiracy of the Ages. The Need for Speed 2 a konečně závodění aut, které mi vždycky vnesou slzu do oka, když si pomyslím na bezstarostná léta hraní podobných autíček na PC na tátovém PC. A hurá zpátky do roku 1976 do závodní míchanice Interstate 76, na tři stránky se roztahuje originální robosimulace G-nome a po robotích hrátkách odehrajeme Cricket 97. Pěkná historická poučka, ale průměrná hra je Titanic: Adventure Out of Time. Pro FMV-junkies je tu další vpich v podobě Santa Fe Mysteries: Sacred Ground, té alternuje akční izometrická střílečka od Gremlinů – Reloaded. O Perfect Weapon se z recenze dozvíte skutečně pramálo, ale taková byla doba a hlavně taková to byla hloupá bojovka. Wolf se vyřádil se „šitím“ simulátorem Air Warrior 2. Varování o hraní sci-fi sportů si vyslechněte u recenze hry Riot. A zase sport – NCAA Final Four Basketball 97. „Celkem zábavná adventura klasického ražení“ je verdikt pro Arc of Time. Zpátky ke sportovnímu okénku – International Rugby League, Fifa Soccer Manager. Tím završíme hlavní recenzentskou sekci a jdeme na dvojrecenze: HeliCOPS, It’s a Funny Old Game, Football Masters, Sonic and Knucles Collection, The Settlers 2 Mission CD, Battle Sport, Battle Ship, Banzai Bug, Turbo Speedway, Flesh & Blood, The Vampire Diaries, Hoover Race a skončíme šesticí (sedmicí?) her ve čtvrťáku: Descent 1, The Legend of Kyrandia II, Monkey Island 1+2, King’s Quest VI, 1942 – The Pacific Air War +Scenario a The Lost Eden. A před návody samozřejmě nechybí klasika v podobě Eye of the Beholder II.

Score CD #40

Na CD nenajdete plnou hru jako minule, ale vychutnat si můžete Blood nebo Descent to Undermountain, objevuje se rovněž nový diskmag s názvem Kelt.

Návody #40

Full Throttle (92-93)

Timelapse (94-96)

Time Paradox (98)

Titanic (100)

Wizardry: Nemesis (90-91)

Ecstatica 2 review

Techbox otevíráme erudovaným rozborem tří herních PC sestav a na paškál si vezmeme i periferie a odlehčíme si u Akt X – Síť a zločin. Povídku o hloupé bojovce nám vyvrátí znovu-recenzované Perfect Weapon na PSX od Farida, to zaměníme za vrtulníkovou akci v Black Dawn, následuje hopsačka Spot Goes to Hollywood, znovu Riot (apríl?). Opakujeme se i s adventurou z minulého čísla – The City of Lost Children. Slamscape a ID4 jen zmíním, to už hovoří o jejich (ne)kvalitách. Kulturní hudební sekce prošla lehkou úpravou designu, tak se nám sem vešlo vícero tipů na skupiny jako Republica, Cranes, Gene, U2 společně s krátkou historií, Day Tripper OST, Handsome, Ben Folds Five… A co opanovává filmovou sekci? Flesh Gordon 2 a Hvězdné války. Zakončíme komixovou klasikou klasik – Čtyřlístek! (u mě teda skončily zachované komixy velmi zle ) Pak je tu jímavá CyberGirl a návod, jak zacházet s motorovou pilou a to by stačilo, příště se dozvíme, co bylo aprílové a že se ho najde – třeba hodnocení…

Lordhellovo MUST PLAY #40

Interstate 76

Need for Speed 2

Theme Hospital

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec iaculis gravida nulla. Nullam sit amet magna in magna gravida vehicula. Aliquam id dolor. Cras elementum. Maecenas libero. Proin pede metus, vulputate nec, fermentum fringilla, vehicula vitae, justo. Aliquam erat volutpat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Praesent in mauris eu tortor porttitor accumsan. Duis risus. Curabitur vitae diam non enim vestibulum interdum. Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu. Integer lacinia. Etiam sapien elit, consequat eget, tristique non, venenatis quis, ante.

0 0 votes
Article Rating
0
Rádi bychom věděli tvůj názor, prosím komentujx